Tu cum te îmbraci pe bicicletă?



Nu-i așa că te-ai întrebat mereu ce să porți pe două roți, mai ales când mergi la birou? Ținutele confortabile, dar stylish sunt răspunsul. Mixează piese simple cu imprimeuri sau culori curajoase și alege încălțăminte comodă, dar chic.

Pentru cele care preferă ținutele de inspirație masculină, cu atât mai bine. 👧 Pantalonii cu talie înaltă vor avea grijă ca bluzele și cămășile tale să rămână la locul lor, cât despre croială, este mai bine să optezi pentru croielile slim. Cei largi, tip palazzo, deși sunt foarte sic, riscă să se prindă în lanțul bicicletei.

Însă, dacă îți dorești o ținută lady like, poți opta pentru o fustă midi cloș, o cămașă și o pereche de pantofi stiletto care își vor găsi locul cu ușurință atât în sălile de consiliu cât și pe bicicletă.

Și că tot a venit vara, poți asorta o rochie scurtă, cu imprimeuri, și o pereche de sneakersi la modă. Iar dac
ă ai ocazia să pedalezi la mare, poți ca peste  costumul de baie, să adaugi un top lung și să completezi ținuta cu o pereche de ochelari aviator și un colier.

Nu i-am uitat nici pe reprezentanții sexului masculin, pentru care recomandăm ca vara să poarte ținute deschise la culoare, din materiale specifice verii: lână subțire, bumbac, în. Devine obligatorie purtarea unei pălării pentru protecția de soare a capului și gâtului, la capitolul accesorii puteți opta pentru o servietă sau un rucsac ce pot fi ținute pe după umăr. Indiferent de anotimp e bine să purtați ochelari de soare, atât pentru protecția împotriva razelor solare, dar mai ales pentru a vă proteja de vânt. Ar fi bine să renunțați la cravată în timpul mersului, o puteți păstra în servietă până la sosirea la birou.

De asemenea, dacă purtați sacou, acesta va fi întotdeauna descheiat, chiar dacă este sacou la două rânduri de nasturi. Și veți avea nevoie de pantofi cu talpă cauciucată. În cazul pantofilor cu talpă de piele, există riscul să alunecați pe asfalt sau la contactul cu pedalele.

Fie că mergi la muncă sau la școală, că lucrezi într-o corporație sau într-un domeniu artistic, bicicleta este unul dintre cele mai bune mijloace de transport, mai ales pe timpul verii. 💗




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde poți merge cu bicicleta prin București?

TOP 7 cele mai bune piste de biciclete din Bucureşti

Ultima postare CityBikeBucharest