Ultima postare CityBikeBucharest

Da, după cum ai citit bine titlul, aceasta va fi ultima postare CityBikeBucharest. Știm, și pe noi ne întristează această realitate, să știm că acestea vor fi ultimele cuvinte așternute pe acest blog.. Oh, ops.

Se pare că am dat un mic spoiler al planurilor noastre de viitor. Da, aceasta că fi ultima postare, dar ultima postare pe această platformă! Datorită numărului mare de fani ai paginii noastre și suportul primit de la voi, am decis să ne dăm un mic upgrade și să vă oferim calitatea de care atât voi, cât și noi avem nevoie!

Așadar, cum am spus mai sus, urmează o schimbare benefică. De asemenea, un mare anunț și pentru noi: ne facem cont și pe Instagram! Va așteptăm cu mic, cu mare pe viitorul cont de Instagram @citybikebucharest, dar și pe noul site conceput special pentru a interacționa mai ușor cu voi, pentru a primi feedback din partea voastră și a crea contentul de calitate cu care v-am obișnuit deja!

Da, este ultima postare CityBikeBucharest, da este o schimbare pe care abia o așteptam și noi, și da, suntem și vom fi mereu fani ai mersului pe bicicletă, al promovării mișcării in aer liber, al sănătății fizice, dar și psihice!

CityBikeBucharest, out.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde poți merge cu bicicleta prin București?

TOP 7 cele mai bune piste de biciclete din Bucureşti