Echipament pentru vară

A venit vara și este prilejul perfect pentru a face mișcare în natură. Dar înainte de a pleca la drum, trebuie să știm ce fel de echipament sport să folosim. Echipamentul trebuie ales cu grijă pentru a nu ne stânjeni în timpul activității. 
Pantalonii scurți - cea mai importantă piesă (cu materialul bine ales) se mulează foarte ușor pe picior, micșorează rezistența la înaintare și oferă protecție în cazul unei căzături.
Tricoul - trebuie să fie din material sintetic, dar este puțin diferit prin faptul că este strâns pe corp și are buzunare la spate. Buzunarele au rolul de oferi un strat suplimentar de protecție termică spatelui și îți permite să iei lucruri cu tine (chei, etc.) Nu-ți face griji în privința depozitării lucrurilor mici pe care trebuie să le iei cu tine, nu trebuie să cari un ghizdan după tine, este de ajuns dacă ai buzunarele tricoului. 
Mănușile de ciclism - un accesoriu de nelipsit pe care nu trebuie să uiți să-l iei cu tine la drum. În caz de accidentare, mănușile au un material care asigură ventilația și întăritoare pentru confortul tău. Astfel, șocul impactului nu va fi așa mare dare ai grijă să porți mănușile de ciclism. 
Casca - în cazul în care nu ești foarte experimentat, este recomandat să porți mereu o cască pentru a evita orice incident. Ai grijă când o cumperi, să nu fie nici prea mare, nici prea mică să te deranjeze în timpul mersului, alege una destul de fixă. Ca să te asiguri că ai închis chingile bretelelor, scutură-ți capul, indiferent de cum te miști, aceasta trebuie să stea fixă.


Image result for echipament bicicleta



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde poți merge cu bicicleta prin București?

TOP 7 cele mai bune piste de biciclete din Bucureşti

Ultima postare CityBikeBucharest