Cum îți reglezi poziția pe bicicletă



Hei, astăzi, City Bike Bucharest își propune să vă ofere informații importante pentru mersul pe bicicletă. Am vorbit despre multe aspecte importante, cum înveți să mergi pe bicicletă, care sunt locurile în care poți pedala, de unde poți să-ți achiziționezi bicicletele, dar am omis ce era mai important.
Înainte de a porni la drum cu bicicleta, trebuie să știm că este esențial pentru corpul nostru să avem o poziție corectă. Altminteri, printr-o poziție greșită, nu vom fi capabili să parcurgem km promiși și ne vom alege la final și cu dureri de spate.
Nu trebuie neapărat să primești sfaturi de la ceilalți, fiecare are o poziție unică, trebuie să ții cont doar de faptul că trebuie să ai reglajele corespunzătoare. Pentru asta, trebuie să ieși cât mai des și să observi dacă sunt potrivite și să le ajustezi când este cazul.
De asemenea, este important să știi că poziția nu poate fi la fel pentru toți, deoarece depinde de înălțimea fiecăruia. de mobilitatea corpului și de cât de obișnuit ești cu bicicleta.
Pentru a avea o plimbare cât mai plăcută, nu uita să îți poziționezi șaua, să ai grijă la lungimea și înălțimea tijei de ghidon (pentru confortul spatelui). Enjoy your ride!
Mai jos, îți vom spune care sunt dimensiunile potrivite în funcție de lungimea picioarelor tale:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde poți merge cu bicicleta prin București?

TOP 7 cele mai bune piste de biciclete din Bucureşti

Ultima postare CityBikeBucharest