Sistem de bike sharing


Astăzi, City Bike Bucharest își propune să vă ofere informații utile despre primul sistem de bike sharing numit Ape Rider poweredby Pegas. Dacă esti posesorul unui telefon cu Android sau IOS, poți închiria bicicletă prin aplicație mobilă. Nu există un loc stabilit pentru staționarea bicicletelor, intri pe aplicație și ești ghidat către cel mai apropiat punct în care se află bicicleta de care ai nevoie. După instalarea propriu-zisă, este nevoie de înregistrarea utilizatorului cu card bancar, după care se blochează suma de 69 lei pentru eventualele daune, sumă care se restituie în momentul în care se renunță la aplicație. 
În pasul următor, o hartă a bicicletelor disponibile și a parcărilor virtuale se încarcă pe telefon, așadar e foarte simplu să găsești bicicleta Ape Rider. Bicicletele sunt monitorizate prin GPS și sunt  dotate cu senzori de mișcare, principalul atribut al sistemului antifurt.
Sistemul de dockless bike sharing este o inovație pe piața globală, unde a devenit rapid mijlocul de transport alternativ preferat datorită disponibilității și proximității bicicletelor pentru închiriat, acesta fiind atuul principal pentru creșterea organică rapidă a acestui serviciu. Deja sistemul a ajuns și în Europa, iar Bucureștiul se află în primele zece orașe europene care se aliniază la acest trend global dedicat sistemelor alternative de transport, non-invazive pentru orașe și natură.
Iarna a dispărut, soarele strălucește și asta înseamnă că este timpul să petreceți mai multe ore în aer liber. Activitățile în aer liber, cum ar fi ciclismul sau jogging-ul, te pot menține fericit și sănătos. Dacă vrei să fii un explorator al Bucureștiului, închiriază o bicicletă și o să descoperi multe locuri frumoase. Nu există o modalitate mai bună de a descoperi orașul și împrejurimile sale decât să călătorești pe o bicicletă.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde poți merge cu bicicleta prin București?

TOP 7 cele mai bune piste de biciclete din Bucureşti

Ultima postare CityBikeBucharest