Cum te ajută bicicleta să slăbești





Se apropie vara cu pași repezi și te gândești zilnic că ar fi cazul să dai câteva kg jos? Teoretic voință avem, practic gândul de a ne apuca de mișcare devine tot mai îndepărtat. Ei bine, trebuie să găsim un echilibru să le împăcăm sportul, muncă și facultatea. Dacă vrei să slăbești și să nu depui foarte mare efort, poate te vei regăsi în acest articol  și ziua de ”luni, mă apuc” nu va mai fi așa de nerealizat.
În zilele friguroase găseam scuza perfectă pentru a lenevi și a nu ne apuca să facem mișcare, dar suntem la sfârșitul lunii aprilie, iar vremea călduroasă ne permite să ieșim în parc cu rolele sau bicicleta. Să trecem la subiect, City Bike Bucharest îți spune două motive pentru care să alegi bicicleta în procesul tău de slăbire:

1     1. Mersul pe bicicletă te ajută să arzi un număr considerabil de calorii, dar sigur, asta depinde și de timpul acordat acestei activități. Îți vom spune că pedalatul la o viteză moderată, de aprox. 20 km/h poți arde 500 de calorii pe oră. Nu trebuie să fii rapid, trebuie să fii constant, să ai voință și energie, ingredientele perfecte pentru un prim pas în procesul de slăbire. Nu considerăm că trebuie să ții diete stricte, dar ai grijă la cantitățile zilnice. Nu vei vedea peste noapte rezultate wow, but you have to keep going. Amintește-ți întotdeauna motivele pentru care te-ai apucat.

2     2. Știi că ești o persoană care obosește destul de repede pedalând? Nu te îngrijora și mai ales, nu te da bătut. Orice început este greu, încearcă sa pedalezi la viteza maximă o perioadă de timp, după care lasă-i corpului câteva minute pentru relaxare la viteză mai redusă. Studiile arată că acest gen de exerciții te ajută să arzi un număr mai mare de calorii și este în același timp un bun antrenament cardiovascular.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde poți merge cu bicicleta prin București?

TOP 7 cele mai bune piste de biciclete din Bucureşti

Ultima postare CityBikeBucharest