City Bike Start!


Bună dragilor și bine ați venit pe #CityBikeBucharest!

Într-o lume în care efectul de seră și poluarea contaminează mediul înconjurător, sănătatea umană, calitatea vieții, dar și funcționarea naturală a ecosistemelor au de suferit. Cum bine știm, poluarea mediului înconjurător este în cea mai mare parte, rezultatul activităților umane.

Blogul City Bike Bucharest are ca obiectiv primordial promovarea mersului pe bicicletă în Bucureșți, prezentarea celor mai cool locuri de cycling, și mai mult decât atât integrarea obiceiului de Mișcare, Sport, Relaxare, într-un cuvânt Sănătate.

V-ați gândit vreodată cât de multe lucruri s-ar schimba dacă în loc să mergem cu mașina la job, am alege să folosim bicicleta?
Vă spunem noi! Aerul ar deveni mai curat, aglomerația din București s-ar diminua coniderabil, și în plus ți-ai asigura cele 30 de minute de mișcare recomandate pentru o viață sănătoasă.
Sună bine, nu-i așa? J

De ce să ne relaxăm pedalând doar în zilele însorite de weekend, când putem să o facem în fiecare dimineață? Crezi că nu ai putea să îți mai porți costumul fancy de birou pe o bicicletă? Pozele prezentate mai jos o să te contrazică.

Fă un obicei din a-ți asigura doza de energie, bunădispoziție și sănătate prin mersul pe bicicletă și nu uită să-l dai mai departe colegilor, prietenilor, dar și copiilor tăi.

#CityBikeBucharest îți va pune la dispoziție o serie de tips & tricks cu tot ce trebuie să știi despre cycling: de la cum să înveți să mergi pe bicicletă, la cele mai tari locuri de cycling din București, până la ce accesorii trebuie să aibă bicicleta în funcție de personalitatea fiecăruia.

Stay tuned! Stay with #CityBikeBucharest! Și desigur, ne vedem pedalând prin Bucureșți.

City Bike Bucharest este un proiect de comunicare online dedicat promovării mersului pe bicicletă în București. Proiectul este inițiat de trei studenți ai Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și face parte din activitatea desfășurată la cursul de Relații Publice în meidul online, din cadrul masteratului de Social Media și Marketing Online.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pe unde poți merge cu bicicleta prin București?

TOP 7 cele mai bune piste de biciclete din Bucureşti

Ultima postare CityBikeBucharest